Annonsekonsulent 

Vi leter etter en Annonsekonsulent for å styrke vårt salgsteam ytterligere. Rollen innebærer at du er motoren i organisasjonen, der vår omsetning ligger i dine hender! Du vil være ansvarlig for finansiering av prosjekter for våre prestisjefylte kunder, gjennom salg av annonseplass til våre kunders forretningspartnere og leverandører. Dette betyr at du vil snakke med beslutningstaker i en rekke forskjellige bransjer. Du får stort ansvar for egne kunder, prosjekt og salg.

 

Hva tilbyr vi?

I tillegg til god beliggenhet, en fantastisk bedriftskultur og kolleger i verdensklasse, gir vi deg alle betingelsene du trenger for å lykkes i din rolle. Du vil få solid introduksjon, trening, kontinuerlig coaching og støtte fra både ledere og kolleger. Gir du det lille ekstra, tilbyr vi utvikling og karrieremuligheter. Vi tilbyr et bredt utvalg av fordeler med treningstilbud, sosiale arrangement, aktiviteter som teambuilding og etterarbeid, fersk frukt, internasjonale konferanser og mer. Vi har en attraktiv lønnsmodell med lønn på minst 26.000 kr. og mulighet for provisjon og bonus. Stillingen er en fulltidsstilling og arbeidstid er hverdager mellom kl. 08:00 til 16:00. Kontoret vårt ligger rett ved E6 med gode parkeringsmuligheter.

 

Hva ønsker vi?

Vi ser etter deg med ekte interesse for salg. Erfaring med telefon- eller bedriftssalg er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste for oss er dine personlige egenskaper. Vi ønsker at vår nye kollega skal ha stor drivkraft, engasjement og ansvar. Du må også ha gode kommunikasjonsevner, kunne snakke det norske språket både muntlig og skriftlig, samt jobbe profesjonelt og målrettet.

 

Er dette noe du kunne tenke deg?

Vi ser frem til å motta din søknad! Vi går gjennom søknader fortløpende. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med Ane Frogner Risan på ane@jsnorge.no eller +47 468 99 148

 

Søk

 

JS Norge ble etablert i 1999 og er en del av det internasjonale mediekonsernet JS World Media. Vi er representert i 10 land,  med mer enn 450 ansatte. Vi lager annonsefinansierte Interaktive Brosjyrer spesielt rettet mot målgruppen.