Hvorfor velge JS Norge?

Ønsker du å jobbe i et firma som har et spennende internasjonalt konsept, og utfordrende og gode karrieremuligheter? Velkommen til JS Norge!

Vi er på jakt etter mennesker som lar seg inspirere av våre verdier og vår prestasjonsbaserte kultur – mennesker som er smarte, stabile og lojale, som tar ansvar for egen utvikling, og som er ivrig etter å nå sitt fulle potensial – enten det er i en stilling som spesialist eller leder.

Vi forstår godt at det er vanskelig å bestemme seg for hvilket firma man skal satse på, og at det krever grundig vurdering. Det er naturlig at du har mange spørsmål omkring den daglige arbeidssituasjonen og dine fremtidige kolleger hos JS Norge.

  • Hva skiller JS Norge som arbeidsgiver fra andre firmaer?
  • Hva forventer vi av våre kollegaer og samarbeidspartnere?
  • Hvilke fordeler og hva slags opplæring tilbyr JS Norge sine medarbeidere?
  • Hvordan støtter JS Norge din karriere og personlige utvikling?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål her.

JS’ DNA

Hos JS Norge finner du en uvanlig kombinasjon av kulturer basert på både fakta- og resultatorienterte forretningsverdier, samt myke, menneskelige verdier som lojalitet og stabilitet. Hos JS Norge har vi konkurranseinstinkt, er kundefokusert og jobber hardt for suksess. Vi stiller høye krav, men vi belønner også gode resultater. Vi forventer at våre medarbeidere gir det lille ekstra på jobb, men vi gir også det lille ekstra for våre medarbeidere.

Høy standard – det er det vi streber etter. Vi ønsker å være best på alt vi gjør, og alltid prestere vårt beste for våre kunder og i våre interne best practice-prosesser. Attitude is everything!

Vi jobber hardt for å skape et positivt miljø basert på gjensidig respekt, kompetanse og engasjement. Vi verdsetter teamarbeid og et åpent og proaktivt miljø som legger til rette for åpen kommunikasjon og kontinuerlig læring: Det er dette som legger grunnlaget for vår styrke, både i dag og i fremtiden. Målet vårt er å skape en positiv og proaktiv arbeidsplass som tiltrekker seg og holder på dyktige, disiplinerte og motiverte mennesker som vi vil hjelpe med å nå sitt fulle potensial.

Hver og en er ansvarlig for å bidra til å skape et arbeidsmiljø av tillit og respekt, hvor topprestasjoner og kvalitet belønnes. Det gjør vi ved å sette mål, måle resultater ved hjelp av KPIer, og belønne de beste medarbeiderne på vår internasjonale rankingliste.

Det er dette som gjør oss til et unikt firma som mange velger å inngå et langsiktig og lojalt arbeidsforhold med.

Vi er på jakt etter dyktige medarbeidere som deler JS’ DNA, og som er klar for nye utfordringer. Send oss en søknad i dag.