Hvorfor velge JS Norge? 

Er du på utkikk etter en inspirerende og utfordrende stilling I et internasjonalt selskap?

Velkommen til JS Norge!

 

 

Hvem er vi?

Hos oss finner du noe så sjeldent som en resultatorientert bedrift som setter menneskelige verdier som lojalitet, stabilitet og kollegiale forhold høyt.  

Vi er konkurranse- og kundefokuserte og vi jobber hardt for å oppnå suksess. Vi stiller høye krav. Også til oss selv som arbeidsplass. Vi forstår at det å bestemme seg for hvilket selskap en skal jobbe for er noe man må tenke nøye gjennom. 

Du har sikkert mange spørsmål om arbeidshverdagen og dine fremtidige kollegaer i JS Norge. 

 

Finn svar på spørsmålene dine her 

Jeg er daglig i kontakt med beslutningstakere ved flere ulike selskaper i mange forskjellige bransjer. Før jeg tar kontakt med dem, analyserer og undersøker jeg bransjen og selskapet for å finne ut mest mulig om dem og hvordan og hvorfor en Interaktiv Brosjyre vil være til nytte for virksomheten deres, hvilke emner de bør ha med i brosjyren og hva de kan bruke den til. Deretter legger jeg en plan for å avtale et møte med beslutningstakeren. Det er fantastisk når jeg lykkes! B2B-kommunikasjon er både utfordrende og lærerikt, og jeg blir smartere for hver dag som går

Per Simensen, Prosjektkonsulent (PCS)

Jobb hos JS Norge

Akkurat nå ønsker vi å utvide teamet vårt med følgende stillinger:

Resultatorientert Account Manager Hybrid/Hjemmekontor Read more
Er du selger med stor S? Hybrid/Hjemmekontor Read more
Er du en dreven og dyktig møtebooker? Hybrid/Hjemmekontor Read more
Prosjektleder og copywriter Hybrid/Hjemmekontor Read more

Lær mer om vår rekrutteringsprosess

Vi er svært grundige i vår rekrutteringsprosess, fordi vi ønsker å være sikre på at vi finner rett kandidat. Dersom du blir invitert til intervju forventer vi at også du er grundig og godt forberedt.

Før intervjuet kan det være lurt å tenke over hvorfor du søker på denne stillingen og hvordan du positivt skal bidra til bedriften. Tenk også over hvilke spørsmål du vil ha svar på!

Her finner du mer informasjon om hvordan du kan forberede deg til en rekrutteringsprosess hos JS Norge.

Lær mer om vår rekrutteringsprosess

 

Jeg er relativt alene om denne jobben, men jeg føler meg aldri ensom i firmaet. JS-atmosfæren er helt spesiell. Jeg har aldri før jobbet i et firma hvor konkurranseånden er så sterk, men hvor ledelsen og kollegene dine likevel er rede til å legge ned ekstra arbeid for å hjelpe deg til å lykkes.

Rikke Stensvoll, Advertisement Designer (ADD)

JS Training

Vi investerer i våre ansatte ved å gi opplæring av svært høy kvalitet. Dette bidrar til at man er i stand til å realisere sitt fulle faglige og personlige potensial.

Dette gjør vi gjennom:

• Treningsteam med en egen «Buddy»

• Lederopplæring

• Attraktive belønningsprogrammer

 

JS Training er en av grunnene til at vi lykkes. 

 

Les mer om JS Training her