Why choose JS 664x363
 

JS World Media

- historie

Strategi - global suksess

Vi ønsker å utvide gjennom å oppnå større suksess. Vi ønsker å gjøre det bedre enn våre konkurrenter som global virksomhet, gjennom forenklet drift, best practice-retningslinjer, ny IKT-teknologi og energiske, inspirerte og kompetente medarbeidere. Vår strategi er bygget på våre forretningsverdier. Den vil være drivkraften bak en vellykket utvikling i årene som kommer, slik at vi kan nå vår langsiktige visjon for JS: å være en global leder innen multimediakommunikasjon.

 

Lande og årstal ny

 

Historien bak JS

Forretningsledere velger leverandører og samarbeidspartnere på grunnlag av forhold - gode forhold, ikke pris eller renommé. I en alder av 20 år, oppfant Jens Stausholm - en selvlært entreprenør - en ny idé rundt co-branding på bakgrunn av denne observasjonen. Han begynte å tilby virksomheter førsteklasses markedsføringsmateriale finansiert av virksomhetenes leverandører og samarbeidspartnere, noe som ga dem en unik mulighet til å drive felles merkevarebygging - en sann vinn-vinn-situasjon. I dag, 23 år senere, har mer enn 300 000 kunder benyttet seg av denne fantastiske ideen, og over 600 JS-kolleger jobber for å levere MultiMedia Brosjyrer for felles co-branding til virksomheter verden over.

Vi skapte en Blue Ocean-bransje med en fantastisk markedsposisjon og sterk vekst. Som en naturlig konsekvens av dette, skapte vi et spissformulert konsept - et konsept som sikrer både førsteklasses MultiMedia Brosjyrer for våre kunder og en sterk virksomhet med høy ytelse, sterk vekst og nye muligheter for utvikling av marked, produkt og kolleger. Etter 23 år fokuserer vi fremdeles på å optimalisere hver eneste lille detalj for å skape den beste mulige løsningen for våre kunder.

Siden JS er den eneste aktøren i dette markedet, har vi vårt eget JS Academy som lærer opp nye medarbeidere og ledere, vårt eget IT-utviklingsteam som utvikler alle IT-systemene våre og vår egen forretningsutviklingsenhet som lager verktøyene vi bruker - for eksempel vår spesialtilpassede JS-kommunikasjonsmodell, det berømte KommunikasjonsKompasset, som vi bruker til å utarbeide topp moderne, mottakerorienterte MultiMedia Brosjyrer for våre kunder, til både trykk og online-bruk.

Speech bubble NO¨